De Renolim Club van 100

Al gehoord van onze Club van 100? Meer info vind je onderaan.

Vzw Renolim is een vereniging met 2 doelstellingen :

1) Futsal brengen op nationaal niveau voor al onze ploegen. Van jeugd tot 1ste      ploeg. Een goede opleiding onder leiding van de juiste mensen. Zorgen voor doorgroeimogelijkheden van onze eigen opgeleide jeugdspelers. En vooral zorgen dat onze spelers kunnen sporten met het juiste en beste materiaal.

2) Onze Vzw is ook een Vzw die andere goede doelen of verenigingen ondersteunt op financieel als materieel vlak. Elk jaar schenken wij een goed doel of vereniging een bedrag die zij dan kunnen gebruiken om zo iets te kunnen realiseren.

En juist daarom startten wij met deze Club van 100.
De bedoeling van deze club is om nog meer doelen of verenigingen te kunnen ondersteunen, om hun te helpen bij de uitbouw van hun doel.

Waarom lid zijn of worden van deze club?
De naam club van 100 doet vermoeden dat het om een selecte club met een maximum aantal leden gaat, maar niets is minder waar. “ Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!” is ons motto. Ook is deze club voor iedereen toegankelijk. Voor zelfstandigen, bedrijfsleiders, alsook voor de ‘gewone’ mens.

Waarom moet je bij deze club willen horen?
*uw bijdrage wordt heel zorgvuldig en goed besteed
*vooral de jeugdleden zullen in diverse opzichten profiteren van onze financiële middelen
*u levert een bijdrage aan de sociale en maatschappelijke functie van VZW Renolim, zodat wij onze supporters meer kunnen bieden dan de gewone pure voetbalactiviteiten.
*als laatste profiteert u zelf ook een beetje doordat je iets terugkrijgt in de vorm van gezelligheid en de jaarlijkse attentie en sociaal gebeuren die u krijgt van deze Club.

Zeer belangrijk hier is dat wij bij elke €1000 die wij binnenkrijgen via de Club van 100, €150 schenken aan een goed doel of vereniging binnen de stad Borgloon. Ook hiervoor zijn alle suggesties welkom.

Hoe aanmelden bij de club?
Voor aanmeldingen, vragen of suggesties kun je bij ons steeds terecht.
jimmy.gamero@vzwrenolim.be          0474/707869
nathalie.boonen@vzwrenolim.be       0495/422601
johnny.cenens@vzwrenolim.be          0496/230666
jurgen.voorter@vzwrenolim.be          0486/341779

 

Ready to Make a Change?

Heeft u ook interesse om lid te worden van de Renolim Business Club? Neem dan contact op met ons.